Verhuur van ruimte

Ben je op zoek naar een ruimte om te huren? Bij Vonk verwelkomen we je graag! We hebben verschillende mogelijkheden voor zowel zakelijke aangelegenheden als privé-events. Indien gewenst kunnen Van die vegans zorgen voor passende catering.


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Passen de prijzen niet binnen je budget? Neem dan contact op. Voor lokale, duurzame en/of sociale initiatieven die bijdragen aan de missie van Vonk kunnen we zoeken naar een (financiële of praktische) oplossing.


Flexplekken

Een beetje uitgekeken op de vier muren van je studeerkamer? Kom flexwerken in onze kantoortuin! Voor slechts €40,- per maand mag je onbeperkt bij ons in de open ruimte komen werken, studeren, schrijven, of S.O.G-gen (Studie Ontwijkend Gedrag). Uiteraard hebben we wifi, een printer en kun je onbeperkt gebruik maken van onze “Senseo- sensationeel kopje verse koffie” koffie en thee-corner. We eren hiermee de historie van het pand: het was vroeger de Philips personeelswinkel, waar Philips-medewerkers met korting hun hele familie van onder andere Senseo’s kon voorzien. Als Vonk Flexer krijg je 20% korting op zaalhuur. Handig als je even afgesloten moet zitten voor een (zoom-)meeting. Ook krijg je 10% korting bij Van die vegans. Op vrijdag zijn zij geopend van 11 tot 20:00  en op zaterdag van 11:00 – 18:00 voor met verse koffie en thee, broodjes, salades, allerhande plantaardige producten en op vrijdag vanaf 17:00 de vrijfagmiddagborrel. De korting geldt ook op hun specials voor bv de feestdagen.

De kantoortuin is open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:30. Op zaterdag kan je tijdens de openingstijden van Van die vegans komen werken.

 


 

 


Leemzaal voor groepen tot 20 personen

 


 

Leemzaal

Met strobalen en leem bouwden wij met de hand (en de nodige bloed, zweet en tranen, maar dat terzijde) de leemzaal. In deze grote zaal van 70 m2 is afstand houden geen enkel probleem voor groepen tot 20 personen. We hebben 15 examentafels tot onze beschikking om in elke gewenste setting neer te zetten. Er is stroom voor je laptop en een flipover. Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om een beamer+scherm te huren. In deze zaal zit een deur naar buiten, zodat het ook mogelijk is om tussendoor even een frisse neus te halen of buiten te lunchen.
In deze zaal ligt een dans-vloer, wat hem ook geschikt maakt voor sportlessen, yoga en toneelrepetities (als de corona-maatregelen het toestaan uiteraard). Wij zijn nog bezig om deze ruimte beter te isoleren qua geluid. Bovengenoemde activiteiten kunnen vooralsnog dan ook alleen na 18:30 beoefend worden (ivm de flexwerkers in de kantoortuin).


– 1 uur: €50,-
– 2 uur: €75,-
– dagdeel: €125,-
– hele dag (tot 18:00): €200,-

- Avondtarief (18:00 - 22:00): €150,-

Op zondag verhuren we de leemzaal slechts per dag of dagdeel. Er geldt dan een toeslag van €60,-.

Momenteel is de leemzal vast verhuurd op donderdagavond.

Open ruimte

Ben je verliefd op ons rauwe interieur en wil je je event in de algemene ruimte organiseren? Dat kan!  Omdat veel items op wielen staan kunnen we de ruimte omtoveren tot een grote open zaal. Geschikt voor groepen groter dan 20 personen. Naar wens verder in te richten met bureaus, examentafels, beamer en/of flipovers.

Je kunt gebruik maken van de open ruimte van zondag t/m donderdag.

Dagdeel: €220,-
Hele dag (tot 18:00): €400,-
Avondtarief (18:00 - 22:00): €280,-

Op zondag verhuren we de open ruimte slechts per dag of dagdeel. Er geldt dan een toeslag van €60,-.


Ruimte op een andere manier gebruiken
De ruimte is ook te gebruiken als fotostudio, en vast ook op andere manieren waar wij nog niet eens aan gedacht hebben! Neem contact op met je wensen en ideeën en dan komen we er samen vast uit!


 

Privé flexkantoren

 

 

Pink room

Tegenover de kantoortuin vindt je achter het rode gordijn de Pink room.  We creeerden deze ruimte met roze panelen die in het Rijksmuseum gebruikt werden om prachtige kunst aan op te hangen. Een mooie lichte ruimte met aan de ene kant een wand van leem voor een natuurlijke feel. De grote kamerlinde maakt het geheel helemaal af.

Je kunt de Pink room los huren per uur of per dag, maar ook voor een bepaalde tijd een vaste dag in de week. Zo kan je de ruimte bijvoorbeeld voor 3 maanden op maandag en dinsdag huren. Zo ben je verzekerd van een plek. Ook handig als je bijvoorbeeld moet (af)studeren!

– tot 2 uur uur: €15,-
– 2 – 4 uur: €25,-
– hele dag €40,-
– vaste dag per week: €60,-* (= +/- €13,- per dag)
– 2 vaste dagen per week: €110,-* (= +/- €12,- per dag)
– 3 vaste dagen per week: €150,-* (= +/- €11,- per dag)
*deze prijs geldt voor gebruik door 1 persoon. Kom je vast met twee personen werken, dan rekenen wij voor de tweede persoon €40,-

(de Pink room is momenteel vast verhuurd op de woensdagen)
 


Kantoor 6.1

Naast onze loods zit kantoor 6.1 Wij fantaseren dat vroeger hier de voorman toezicht zat te houden over de mensen op de werkvloer van de loods. Deze lichte ruimte heeft een eigen ingang, zodat je er mensen kunt ontvangen zonder dat deze de hele ruimte van Vonk door hoeven lopen. Handig als je een gesprek hebt met belangrijke investeerders! ;)


– tot 2 uur: €15,-
– 2 – 4 uur: €25,-
– hele dag €40,-
– vaste dag per week: €60,-* per maand (= +/- €13,- per dag)
– 2 vaste dagen per week: €110,-* per maand (= +/- €12,- per dag)
– 3 vaste dagen per week: €150,-* per maand (= +/- €11,- per dag)
*deze prijs geldt voor gebruik door 1 persoon. Kom je vast met twee personen werken, dan rekenen wij voor de tweede persoon de flexprijs van €40,-


Momenteel is kantoor 6.1 alleen nog beschikbaar op de woensdagen. 

Pipowagen

Helemaal afgezonderd zit je in onze pipowagen. Deze wagen staat buiten op ons terrein en is ideaal als je je nergens door wil laten afleiden. Niet alleen voor (zoom)meetings, online hoorcolleges of klussen die opperste concentratie vergen, maar denk ook bijvoorbeeld aan coachingsgesprekken.  In de pipowagen is je privacy gewaarborgd. Er zit een kacheltje in dus ook in de winter zit je hier warm.

– tot 2 uur: €15,-
– 2 – 4 uur: €25,-
– hele dag €50,-
– vaste dag per week: €75,-* per maand (= +/- €16,- per dag)
– 2 vaste dagen per week: €140,-* per maand (= +/- €15,- per dag)
– 3 vaste dagen per week: €195,-* per maand (+/- €14,- per dag)

*deze prijs geldt voor gebruik door 1 persoon. Kom je vast met twee personen werken, dan rekenen wij voor de tweede persoon €40,-

Momenteel is de pipowagen verhuurd op de donderdagen en vrijdagen, vanaf december is deze weer volledig beschikbaar. 


 

Blue room

Een grote, lichte ruimte behangen met gerecyclede spijkerbroeken. De blue room biedt allerhande mogelijkheden: vergaderen met een kleine groep mensen, werken in een ruim kantoor of zelfs een massage geven. Bijna alles kan! De ruimte dankt zijn naam aan het bedrijf Blueloop van Ron van der Wiel, zijn bedrijf maakt van oude spijkerbroeken nieuwe kleding.


– tot 2 uur: €15,-
– 2 – 4 uur: €25,-
– hele dag €45,-
– vaste dag per week: €70,-* per maand (= +/- €15,- per dag)
– 2 vaste dagen per week: €130,-* per maand (= +/- €14,- per dag)
– 3 vaste dagen per week: €180,-* per maand (= +/- €13,- per dag)


*deze prijs geldt voor gebruik door 1 persoon. Kom je vast met twee personen werken, dan rekenen wij voor de tweede persoon €40,- per maand

 

De Blueroom is nog beschikbaar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. 

 

 

 

 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over het flexwerken of het huren van een ruimte kun je ons het beste een e-mail sturen via hallo@vonkindewijk.nl